het gebeurt in het westen

BATTLE OF THE SHANTY'S 2016

Shanty 2016 alle bands bij elkaar
Schiedam, 30 oktober 2016
 
Eindelijk was het zover, na 2 davenrende voorrondes vond er op zondag de 30ste en finale ronde plaats.
 
Het was duidelijk dat de organisatie alleen de allerbeste shanty's afgelopen maand had uitgenodigd voor het prestigieuze bokaal en de nodige zeemans water gesponserd door Nolet.
 
Afgelopen maanden traden voor u op in willekeurige volgorde.
 
Stuurloos ( winnaar 2014 )
De pontonniers
The Strawberry Sailer Singers
Midscheeps
3x niks ( winnaar 2015 )
Vlaardingense maatjes ( winnaar 2016 )
Op volle kracht
 
Ook tussen de allerbeste shanty;s kan er maar 1 de beste zijn, op deze mooie zomerse zondag was dat " de vlaardingse maatjes " die met de felbegeerde bokaal vandoor ging.
 
De Erker shantys 2016 biertje De Erker shantys 2016 gezellig De Erker shantys 2016 dirigent De Erker shantys 2016 finale De Erker shantys 2016 all together
 

Muziek Zonder Drempels

Muziek Zonder Drempels

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste Muziek Zonder Drempels in wijkcentrum De Erker, van beginnend tot allround top artiets, met of zonder beperking, iedereen kreeg de zaal plat.

 

ERKERPOP 2

Zaterdag 18 juni, j.l. was het zover voor de tweede editie van ERKERPOP , dit keer met Jessie James en Good Company.

De volgende ERKERPOP zal zijn op 17 december.

 

erkerpop---jessie-james

Van Alle Markten Thuis

Van Alle Markten Thuis

Op zaterdag 3 September zal er vanaf 10.00 tot 19.00 uur een gezellige braderie / cultuurfeest worden gehouden in Schiedam–West bij Wijkcentrum De Erker.

Uit alle windstreken zal er te eten en te drinken zijn evenzo de muziek van smartlap tot bigband!

Na het geweldige succes van de eerste “ Muziek zonder drempels “ zijn er activiteiten voor mensen met of zonder beperking.

Voor deze editie is de rommelmarkt 4x zo groot als anders, er zijn nog enkele kramen beschikbaar, voor informatie kunt u bellen naar 010 - 714 6300

Op twee grote podiums zullen voor u optreden, Javi Escalera; Orkestvereniging Wilton, Dameskoor Eigenwijs, Yasmine, Clown Bobo & Racey, Griekse authentieke dansshow, De niemand minder sessie band, Allround artiest Peter, als afsluiter een 35 koppige Bigband die u muziek brengt uit de jaren 50 - 60 ( Glenn Miller )

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten te doen of ga in een grote zweefmolens, spring je gek in een van de springkussens of laat je schminken.

Verschillende culturen zullen u een stukje mee laten beleven van hun cultuur door middel van kramen, dans en andere optredens gedurende deze dag.

Dit alles is georganiseerd door het SOBO met medewerking van de vrijwilligers van De Erker.